Наставникът на Етър Светослав Петров заяви, че е щастлив от

...
Наставникът на Етър Светослав Петров заяви, че е щастлив от
Коментари Харесай

Светослав Петров: Поздравих момчетата, защото играхме като отбор

Наставникът на Етър Светослав Петров съобщи, че е благополучен от желанието и душата, която виолетовите демонстрираха в този дуел. Ето и какво сподели той след срещата:

„ Дойде мъчно триумфа ни от психическа позиция, поради отрицателната серия и последния мач, когато загубихме злополучно в финалните минути. Искам с цялото си сърце да поздравя тима, тъй като играхме като тим. Въпреки тежките моменти и неудачните резултати, ние играхме добре. Малки неща, основно самостоятелни решения, ни костваха да вземем точки в предходните мачове. Заради това и поздравих момчетата в съблекалнята, тъй като те играха като тим. Ние сме тим, който може да побеждава, когато всички са отдадени и желаят да победят.

Чисто математически, в случай че стартираме да считаме, има вяра. Казах и първоначално, че ние ще се борим до края. Ако играем по този метод с тази отдаденост, с това предпочитание и душа, тъй като си личеше, че футболистите желаят да го завоюват, а не да го изгубят. Накрая ще считаме.

Нормално е да има напрежение. В една съблекалня, в един футболен тим с разнообразни характери и мощни персони, разнообразни народности, обикновено е да има разминавания. Аз постоянно съм казвал, че ние би трябвало да покажем колектив на терена. Извън терена няма смисъл да вървим на кафенета дружно и там да демонстрираме колектив. Погледнато след този мач мога да кажа, че ние имаме колектив.

Ние играем мач за мач и най-после като изиграем постоянния сезон и плейофите, тогава ще считаме. Няма смисъл да вършим сметки в този момент. Искам да имаме това предпочитание, което този мач показахме. Имаше играчи с 90 минути преди три дни, а през днешния ден те дадоха още веднъж всичко “, съобщи треньорът на Етър Светослав Петров след края на срещата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР