Наставникът на Етър Станислав Генчев изрази голямо разочарование от играта

...
Наставникът на Етър Станислав Генчев изрази голямо разочарование от играта
Коментари Харесай

Разочарованият Генчев: 0:4 беше най-малкото

Наставникът на Етър Станислав Генчев изрази огромно отчаяние от играта на своя отбор при загубата с 0:4 от Лудогорец от 13-ия кръг на Първа лига. " Разочарован съм от играчите. Не знам на какво се дължи неналичието на централизация, допуснахме два гола от статични положения. Срещу подобен тим, след това става още по-трудно, защото съперникът стартира да играе още по-освободено. Това 0:4 е най-малкото, с което си тръгваме. Много голове получаваме от статични положения. Тренираме го, приказваме си, а по-късно от първия или втория корнер ни вкарват гол. Тук става въпрос за централизация. Най-малко се очаквали от статични положения, ще позволяваме голове. Преди сезона имахме други терзания, само че се оказва, че това е най-голямата ни уязвимост ", разяснява Генчев.

Специалистът изрази страдание, че Венцислав Василев още веднъж се контузи. " Утре ще забележим положението на Василев. Жалко, защото се върна от контузия. Последните две седмици тренира с тима, като се върна в игра изцяло подготвен. За страдание, от едно падение получи нова контузия.

Няма по какъв начин отрицателните резултати да не се отразяват на момчетата. Без победи е мъчно, само че ние сами би трябвало да излезем от тази сутация, като се надявам да победим още в идващия мач. Нямам визия кой тим е най-силен сред Лудогорец, Левски и ЦСКА, само че сигурно против Лудогорец ние бяхме най-слаби. Те са хегемон в България през последните години, като съгласно мен са с едни гърди пред останалите. Първа лига 13 кръг, понеделник 23 октомври  Лудогорец 4:0краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР