Наставникът на Етър Росен Кирилов призна превъзходството на Левски в

...
Наставникът на Етър Росен Кирилов призна превъзходството на Левски в
Коментари Харесай

Всичко в Етър спаднало след първия гол на Левски

Наставникът на Етър Росен Кирилов призна превъзходството на Левски в днешния конфликт сред двата отбора на “Герена”, извоюван от “сините” с 3:0. Специалистът разкри, че тимът му е изгубил увереността си след първия гол на Холмар Ейолфсон.

" След първия гол, който Левски означи, се освободиха душевен и почнаха да играят по-уверено. При нас увереността спадна. До гола на Ейолфсон бяхме затворили пространствата добре. Имахме положително състояние на Иван Стоянов, само че не успяхме да отбележим. Ранен гол в 48-ата минута и мачът завърши. Много футболисти не са добре физически и на този стадий не можем да се противопоставим съществено, както го правехме при започване на сезона ".

" Духът напълно ни пада, откакто допуснем гол от сериозните тимове. Вчера имахме пресни образци по какъв начин се обръщат мачове. Това е метод на мислене, който се построява с години. Опитахме се против Левски и ЦСКА да затворим пространствата и да играем на контраофанзива. С ЦСКА се получи по-добре. Днес доста елементарно губехме топката ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР