Наставникът на Етър Красимир Балъков, коментира появили се днес информации,

...
Наставникът на Етър Красимир Балъков, коментира появили се днес информации,
Коментари Харесай

Балъков: Българският манталитет заби нож в гърба на българския футбол

Наставникът на Етър Красимир Балъков, разяснява появили се през днешния ден информации, че ще поеме националния тим на България. Той ще застане на мястото на Петър Хубчев, който пък ще се озове в Левски, се твърди в изявленията в днешната преса.

Ето какво написа Балъков в формалната си страница във Facebook:

" БЪЛГАРСКИЯТ МАНТАЛИТЕТ ЗАБИ НОЖ В ГЪРБА НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ

Във връзка с изявления в средствата за всеобща информация, от през днешния ден - 25 март, засягащи името ми, съм задължен да отговоря:

Първо: Никой от БФС не е водил диалози с мен за каквито и да е промени или назначения.

Второ: Днес националният тим има доста значим мач в Косово и такива подправени вести, могат да доведат до съществено напрежение и нагнетяване на ситуацията. А тъкмо в този момент на футболистите е належащо успокоение и централизация.

Трето: В момента се приготвям за последната фаза на шампионата и идния дуел за Купата на България с моя клубен тим Етър и по никакъв метод не искам моите футболисти да отвличат вниманието си от поставените цели в шампионата и шампионата за Купата, които преследваме.

Четвърто, само че не по значимост: Аз не послужвам и не пазя ничии ползи. Имам контракт, последвам прецизно своята стратегия и сходни спекулации не могат да ме отклонят от дилемите и работата ми в Етър.
И за край: Желая триумф на националите и Петър Хубчев довечера! ", написа Балъков в обществените мрежи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР