Наставникът на Дунав Малин Орачев обяви, че не го е

...
Наставникът на Дунав Малин Орачев обяви, че не го е
Коментари Харесай

Треньорът на Дунав: Не ме е срам, Левски бе много хитър, ние играехме, а те вкарваха

Наставникът на Дунав Малин Орачев разгласи, че не го е позор от тежката домакинска загуба с 0:4 от Левски, тъй като отборът му е показал добър футбол.

“Всички видяхте, че играхме доста добър футбол. Така желая да играем. Допуснахме неточности за първия и втория гол, след което се получи доста тежка загуба. Но не ме е позор, тъй като играхме добре. Левски през днешния ден бе доста по-хитър. Ние играехме, а те вкарваха.

Пресякоха ни пас от централния бранител и по този начин стана първия гол. Трябва да подобрим играта в отбрана. Не можем да позволяваме такива обикновени неточности, в случай че желаеме да печелим мачове. Левски ни наказваше грешките, а ние не успяхме да отбележим след няколко основани ситуцаии. Искахме да нападаме, да разиграмаме топката, а не да чакаме неточности на Левски.

В идващия мач (б.а. приказва за идващия дуел сред двата отобра, който е 1/4-финал за Купата) би трябвало да сме по-хитри, да чакаме грешките на Левски и нека шансът е с нас. Искам да победим”, разяснява Орачев.

фотография: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР