Наставникът на ЧФР Клуж - Дан Петреску, говори на пресконференцията

...
Наставникът на ЧФР Клуж - Дан Петреску, говори на пресконференцията
Коментари Харесай

Дан Петреску: Слабостите на ЧФР Клуж са повече от тези на ЦСКА

Наставникът на ЧФР Клуж - Дан Петреску, приказва на конференцията преди мача с ЦСКА. Румънската легенда е на мнение, че неговият тим има повече недостатъци от " алените ".

" Всички играчи са разполагаем. Само двама не са сигурни, само че ще помисля за тях на следващия ден. Няма по какъв начин да разясня Белчев, той може да си споделя каквото си пожелае. Миналият сезон си е минал сезон, ние изгубихме няколко значими играчи, има случаи, когато даден състезател няма по какъв начин да бъде сменен. Това е един огромен минус за отбора. За разлика от ЦСКА, който закупи 9 доста положителни футболисти, ние нямахме такива благоприятни условия и имаме повече недостатъци от тях. Но другите играчи, с които разполагаме, имат добър опит. Имахме опция за класиране в групите на Лига Европа, а в този момент ще забележим и какво ще покаже мачът против ЦСКА. Те също имат огромни шансове ", сподели Петреску.

" Гледал съм 7-8 мача на тима и знам, че играе добре. Дошли са играчи от Бордо, Уотфорд, играчи, които са с искания и имат предпочитание. Познавам добре Рома и може би той е най-силният тим в групата. Българите стоят добре. Имат два тима в Лига Европа, знаете обстановката при нас и ние надали ще имаме скоро два отбора в Европа. Ние сме щастливи и горди, че играем в шампионата ".

" За разлика от шампионата в Румъния, където има потребност от повече мотивиация, нашите играчи тук не се нуждаят от такава. Мисля, че не е правилно да бъдат единствено почитатели на ЦСКА, би трябвало да има и наши почитатели, както и в Румъния ще би трябвало да имаме повече привържаници ", приключи Петреску.
 Александру Кипчу: ЦСКА има огромен напредък в последните години
Александру Кипчу: ЦСКА има огромен напредък в последните години

" Ще бъде доста добре да стартираме с триумф "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР