Наставникът на Черно море Тича Дарин Великов заяви, че очаква

...
Наставникът на Черно море Тича Дарин Великов заяви, че очаква
Коментари Харесай

Дарин Великов: В Ямбол можем да спечелим само със защита и усилия

Наставникът на Черно море Тича Дарин Великов съобщи, че чака доста тежък мач за тима си при гостуването на Ямбол в мач от 9-ия кръг на НБЛ. След триумфа на Черно море Тича над Спартак за купата на България Великов уточни, че тези мачове се играят мъчно.

" Когато си сигурен, че ще победиш напъните и концентрацията са разнообразни от другите мачове. След 48 часа имаме доста тежък мач в Ямбол, постарахме да спечелим по икономичния метод против Спартак. Не съм удовлетворен от играта ни в отбрана. В нахлуване още веднъж отбелязахме над 90 точки, държим висока междинна ефикасност ", изясни експертът. Той разяснява, че вниманието му е ориентирано напълно към дуела с Ямбол, където по думите му ще бъде доста тежко.

" Знаем, че ни чака извънредно тежък мач. При всички положения мачът в Ямбол ще е радикално друг от дуела против Спартак за Купата " разяснява още Великов. Според него след влизането на Черно море Тича в серия от победи другите тимове подхождат по напълно друг метод към отбора.

" Мачът в Ямбол можем да спечелим единствено със отбрана и доста старания. Досега постоянно отбраната ни е носила триумф в мачовете, уповавам се и този път да стане по този начин ", сподели още Великов. Той разяснява още, че Черно море Тича играе мач за мач. " След Ямбол ни следва доста тежко посещение на Левски. Мислим седмица за седмица, към този момент се оправяме с нещата и се надявам да продължим по този метод ", заключи той.

Срещата межу Ямбол и Черно море Тича от 9-ия кръг на НБЛ е в събота (9 декември) от 18.00 часа в зала " Диана ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР