Наставникът на Черно море Илиан Илиев сподели впечатленията си след

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев сподели впечатленията си след
Коментари Харесай

Илиан Илиев след контролата с Добруджа: Движим се по план

Наставникът на Черно море Илиан Илиев показа усещанията си след равенството 3:3 в контрола с отбора на Добруджа. Вчера пък експертът завоюва наградата за Най-добър треньор в България.
 Илиан Илиев е най-хубавият треньор за 2021 година Илиан Илиев е най-хубавият треньор за 2021 година
“Винаги съм казвал за контролите, че резултатът не е от голяма важност. Идеята е множеството момчета да изиграят цялостни 45 минути. Това, което искахме – да пресираме, да се играе в половината на съперника, го постигнахме. Като цяло съм удовлетворен от представянето на футболистите и в тренировките, и в днешната контрола. Младите са с нас тъкмо поради това – да влизат, да играят и последователно да израстват. Ангел Ангелов до неотдавна беше болен с КОВИД-19, тъй че е обикновено да няма тази физическа прохлада, както и другите, които минаха през тази болест последния месец. Надяваме се това, което виждаме през днешния ден като време, да продължи. Движим се по проект, не сме пропущали подготовка и естествено, в случай че заснежи – тогава е проблем. Впечатлението за Кайл Спенс е спорно и към този момент не можем да се вземем решение, тъй като Леандро Андраде подвигна летвата и, с цел да вземем подобен футболист като него, ще би трябвало много да чакаме. Търсим нападател, чакаме един да дойде, който не е от Европейски Съюз и му е потребност виза.

Към Пабло Гарсия също има интерес от тимове от чужбина. На него му остават 6 месеца до края на контракта и би трябвало съществено да помислим, откакто нямаме късмет да преподпишем, защото има интерес към него от доста места, дали не е по-добре финансово да дадем някаква възвращаемост към клуба. Пабло е във Варна, просто чака да се завършват нещата сред клубовете. Със сигурност, в случай че Пабло Гарсия напусне, би трябвало да намерим още един футболист – вътрешен халф, и един нападател на този стадий, и вероятно външен халф ".
 Илиан Илиев: Тази премия е голямо обвързване да работим още повече Илиан Илиев: Тази премия е голямо обвързване да работим още повече 19 яну | 19:25  Мъри: Достигане до евротурнирите ще бъде еднакво на шампионска купа Мъри: Достигане до евротурнирите ще бъде еднакво на шампионска купа 19 яну | 19:23  Илиан Илиев е най-хубавият треньор за 2021 година Илиан Илиев е най-хубавият треньор за 2021 година 19 яну | 19:20 Още от БГ Футбол  Голям гений на ЦСКА - София: Божидар Чорбаджийски ми е за образец, не преставам да строя с помощта на него Голям гений на ЦСКА - София: Божидар Чорбаджийски ми е за образец, не преставам да строя с помощта на него 20 яну | 11:56 342 1  Венци Стефанов: Бербатов е звънял по върховете на страната поради Берое и ТЕЦ-а Венци Стефанов: Бербатов е звънял по върховете на страната поради Берое и ТЕЦ-а 20 яну | 11:40 3084 13  Илиян Стоянов на 45! Илиян Стоянов на 45! 20 яну | 10:56 690 2  Хебър продължава с двуразовите тренировки Хебър продължава с двуразовите тренировки 20 яну | 10:56 663 0  Локомотив (Пд) възобнови тренировки с двама нови на проби Локомотив (Пд) възобнови тренировки с двама нови на проби 20 яну | 10:35 1563 1 Виж всички Водещи Новини  Венци Стефанов: Бербатов е звънял по върховете на страната поради Берое и ТЕЦ-а Венци Стефанов: Бербатов е звънял по върховете на страната поради Берое и ТЕЦ-а 20 яну | 11:40 3084 13  Григор Димитров не можа да реализира поврат от 0:2 сета и напусна рано Australian Open Григор Димитров не можа да реализира поврат от 0:2 сета и напусна рано Australian Open 20 яну | 10:30 60416 236  Голям гений на ЦСКА - София: Божидар Чорбаджийски ми е за образец, не преставам да строя с помощта на него Голям гений на ЦСКА - София: Божидар Чорбаджийски ми е за образец, не преставам да строя с помощта на него 20 яну | 11:56 342 1  Официално: Барселона прикани Дембеле да напусне незабавно Официално: Барселона прикани Дембеле да напусне незабавно 20 яну | 11:29 4440 7  Кирил Десподов е Кирил Десподов е "Футболист на годината " за 2021 година 19 яну | 19:20 55980 269 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР