Наставникът на Черно море - Илиан Илиев реагира гневно спрямо

...
Наставникът на Черно море - Илиан Илиев реагира гневно спрямо
Коментари Харесай

Илиев: Съдиите трябваше да разберат, че Лудогорец вече е шампион

Наставникът на Черно море - Илиан Илиев реагира яростно по отношение на съдиите след гостуването на Лудогорец в Разград. Поражението с 0:1 от " орлите " спря упоритостите на варненци за класиране в евротурнирите.

" Мисля, че футболистите ни направиха всичко, с цел да останем в битката за третото или четвърто място. Може би, в случай че първото полувреме бяхме отбелязали някои от ситуациите си, щеше да е друго.

Съдиите би трябвало да схванат, че Лудогорец към този момент е първенец и би трябвало да ни оставят да си играем. Това е една от аргументите да не си тръгнем даже с непълен триумф от тук.

Не можем в четвърти мач да победим, само че не бяхме по-слаби от съперника в нито една от срещите. Понякога идва и шансът. В някои мачове ни липсват осъдени играчи. Доволни сме от всички, които играха. Младите, които влязоха, се оправиха. Не загубихме поради отсъствието на Живко Атанасов и Цветомир Панов. Липсва ни скорост в офанзива.

Ще опитаме в късата отмора сред сезоните да намерим играчи, които да ни оказват помощ да вдигнем скоростта в офанзива. Зимата е доста тежко с прехвърлянията. Понякога стават неточности.

Младите ни дават някаква дълбочина в състава, да, те нямат опит, само че имат голямо предпочитание. Нашата аудитория тази година беше страхотна. Благодарни сме. Вярвахме, че можем да се преборим за третото място ", сподели Илиев.
 Лудогорец - Черно море 1:0 в мач от efbet Лига
Намеси на ВАР спънаха Черно море за Европа и запазиха шампионския празник на Лудогорец

Сотириу се трансформира в воин за " орлите ", публиката се сбогува с Вандерсон
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР