Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали футболистите си за

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали футболистите си за
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Доволен съм, но с едно голямо но

Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали футболистите си за представянето им и успеха с 2:0 над Берое на " Тича ". Специалистът обаче употребява едно огромно " само че ".

" Докъм 70-ата минута правехме това, което би трябвало да вършим. После дадохме малко самодейността. За тези 20 минути могат доста неща да се случат. Като цяло съм удовлетворен от футболистите. Може би бяхме малко в неопределеност дали ще задържим равнището от преди паузата.

Доволен съм против тим, който игра 5-3-2.

Когато вкарваш, се трансформира игровия проект. Доволен съм от футболистите, само че с едно “но ”. Не би трябвало да допускаш разпределяне и да чакаш да свърши мача. Някой път това може да ни изиграе неприятна смешка.

В предни години допускахме равенства вкъщи в мачове, които мислехме, че ще победим. Имаме опитни хора в тима и те би трябвало да задържат концентрацията на всички.

Наско към този момент извършва добре дузпите, само че не ни е фиксидеята да изпълняваме добре дузпи, а да играем добре ", приключи наставникът на " моряците ", предава Спортал. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР