Наставникът на Черно море Илиан Илиев определи 18-те за предстоящото

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев определи 18-те за предстоящото
Коментари Харесай

Черно море излиза с най-доброто срещу ЦСКА 1948

Наставникът на Черно море Илиан Илиев дефинира 18-те за идното домакинство на ЦСКА 1948 от 18-ия кръг на efbet Лига. След изтърпяно наказване от три мача в групата се завръща Родриго Енрике. Сред избраниците на експерта попадна и възобновеният от травма Цветомир Панов, написа chernomorepfc.bg.

Аут за дуела е Стефан Велев, който продължава да лекува контузия, както и Сами Ел Анаби, Росен Стефанов, Павел Георгиев, Джеваро Непонусено и Фоде Гираси.

Двубоят сред Черно море и ЦСКА 1948 е в понеделник, 6 декември от 14,30 часа на стадион “Тича ” във Варна. Цената на билетите за срещата е 7 лв. и ще се продават на касите на стадиона, които отварят в 12,30 часа.

От 9,30 часа до 11,30 часа в деня на мача пък ще е отворен пункт за проби за COVID-19. Той ще е позициониран на бул. “8-ми Приморски полк ” до касите за билети на стадиона. Цената е преференциална – 8 лева за антигенен тест, а останалата част от сумата за него се поема от клуба.

Групата: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Мартин Дичев, Влатко Дробаров, Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Велислав Василев, Леандро Андраде, Родриго Енрике, Мартин Милушев, Калин Георгиев, Родриго Вилела, Зе Гомеш, Евгений Сердюк.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР