Наставникът на Черно море Илиан Илиев говори след победата над

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев говори след победата над
Коментари Харесай

Илиан Илиев: С тази победа се извинявам на хората, които имаха други очаквания след началото на първенството

Наставникът на Черно море Илиан Илиев приказва след успеха над Ботев Пловдив с 2:0. Той остана удовлетворен от успеха и съобщи, че футболистите му са изиграли зряло мача. Той добави, че тази победа е доста значима, защото тя ще осводи тима душевен преди идващите срещи.

``
реклама

„ Трябваше да сме по-търпеливи, защото Ботев играят добре на контраофанзива. Беше самоубийство да тръгнем хазартно напред. Футболистите изиграха зряло мача и ги приветствам, макар че имаше две контраатаки, при които се пропукахме. Благодаря на хората, които пристигнаха да ни поддържат. Беше значимо за нас в този миг ", стартира Илиан Илиев

" Искам с този резултат да се извиня на хората, които имаха други упования след началото на шампионата. В България бързо се не помни, че преди три месеца започнахме да градим нов тим с шестима титуляри. Сега имаме и млади момчета. С първите резултата потегли еуфорията и по-късно като няма резултати хората споделят, че би трябвало да побеждаваме без значение с какви играчи. От на следващия ден започваме да се готвим за мача за купата. "

" През първото полувреме имахме напън, имахме предимство без основани обстановки. Ботев се беше затворил сносно и направиха две рискови контри и можеха да ни отбележат гол. Това искахме да поправяме на полувремето, видяхте, че когато падна първия гол се освободихме, значимо бе, че бихме. Можехме да вкараме и още ".

" Всеки мач излизаме за победа, само че в този момент ще сме по-освободени психически, което ни пречеше в предните мачове ", приключи Илиев.  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР