Наставникът на Черно море Илиан Илиев говори пред Тема спорт

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев говори пред Тема спорт
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Дисциплината е ключът срещу ЦСКА

Наставникът на Черно море Илиан Илиев приказва пред " Тема спорт " пред визитата на ЦСКА в събота. Срещата на " Българска войска " е от 20:00 часа.

Специалистът към този момент и представянето на нападателя Радослав Василев в националния тим.

" Радвам се, че имаме национал в представителния тим. Хубаво е, че не се обръща внимание единствено на високо котираните тимове в шампионата. Добре е, че Ради вкара, само че това не значи кой знае какъв брой доста. Предстои му още доста работа. Светът не стартира и не свършва с този гол.

Срещу ЦСКА ни следва сложен мач. Всички играчи би трябвало да положат големи старания, с цел да реализираме някакъв триумф. ЦСКА направи мощна селекция, потегли добре в шампионата, а на личен терен мисля, че има единствено победи. Мисля, че ще си тръгнем със приемлив резулатат, в случай че в отбранителен проект се представим както в последните мачове. Трябва да сме дисциплинирани. Това е ключът в тази среща.

Не бих желал да давам оценка дали тимът ни прогресира по отношение на предишния сезон. Това би трябвало да го кажат хората, аз не мога да дефинирам. Целта ни е всеки ден да се развиваме ", показа Илиев.

 Радослав Василев още веднъж тренира с Черно море
Герой от националния тим още веднъж тренира с Черно море

Халфът Патрик Андраде тренира на омекотен режим
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР