Наставникът на Черно море - Илиан Илиев даде мнението си

...
Наставникът на Черно море - Илиан Илиев даде мнението си
Коментари Харесай

Илиан Илиев с претенции към изготвящите програмата на efbet Лига

Наставникът на Черно море - Илиан Илиев даде мнението си след равенството 1:1 със Славия. Бившият национал изрази несъгласието си с програмата, формирана за плейофите в efbet Лига. Илиев насочи взор към идния мач с Левски.

" След гола Славия малко се засилва - мисля, че контролирахме нещата. Допускаме неточност в обстановка, за която сме тренирани, не направихме нещата както би трябвало и Славия се възползва. След това опитахме да нападаме, само че не стана. Искахме да водим мача, да търсим гол, скърбя, че не успяхме да задържим преднината. Винаги когато единият тим поведе, другият се засилва, а ти се прибираш малко. Славия има положителни самостоятелни реализатори, трябваше да се подсигуряваме по фланговете, играем на непознат терен, получиха ни се нещата до гола, диктувахме играта.

Със сигурност може да се играе по-добре, през зимната пауза не успяхме да вземем хора, които да заместят отсъстващите в офанзива, това ненапълно повлиява в завършващата фаза. Опитвахме се високо да ги пресираме, Славия е тим, който върти добре фланговете, не съм гледал обстановката за дузпа, нали има ВАР. Претенция имаме за картона на Влатко Дробаров, който му е пети, лека обстановка беше, само че не можем да го върнем, пропуща мача с Левски.

На три точки сме от Ботев (Пловдив). Беше по-добре да вземем цялостния актив от точки, само че се надявам да продължи по същия метод борбата в шестицата. Със сигурност ще се опитаме да победим Левски, почти за месец ще изиграем три мача, Славия в този момент ще почива 13 дни, можехме да играем през три дни и да се даде по-голяма отмора. Тези хора сигурно не мислят за футболистите, а просто да се настройки някаква стратегия, това е ситуацията ", сподели Илиан Илиев.
 Славия - Черно море 1:1 в мач от efbet Лига
Славия обърка проектите на Черно море за третото място в efbet Лига

" Моряците " за следващ път не изгубиха в квартал " Овча купел "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР