Наставникът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си след

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си след
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Труден мач, доволен съм, че победихме

Наставникът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си след успеха на своя отбор над Хебър. “Моряците ” се постановиха с 1:0 като посетители в Пазарджик, а експертът призна, че е удовлетворен от триумфа на своя отбор.
 Атанас Илиев вгорчи дебюта на Любо Пенев отпред на Хебър Атанас Илиев вгорчи дебюта на Любо Пенев отпред на Хебър
“Мисля, че беше сложен мач, поради доста условия - пътуването, имаше и лека отмалялост. Любо Пенев постоянно, където и да отиде, внася по-различно въодушевление и настрана на това промяната на схемата им оказа въздействие. Използваха няколко пъти контраатаки. Бяхме търпеливи, само че не рискувахме в последната третина. Мачът си отиваше да не можем да отбележим, само че сме удовлетворени, че победихме. Радвам се.

Мисля, че левият ни фланг работеше и първото, и второто полувреме. Имахме към 20 центрирания оттова, само че казусът беше, че другият ни фланг не работеше.

Последните години знаете, че постоянно играем за победа - и за първата шестица, и за полуфиналите. Колкото може да не разрешаваме на съперника да играе. Похвалвам играчите, че през днешния ден стиснаха зъби и се оправиха.

Да не споделяме огромни думи. В момента е хубаво да има представление за хората, да си гледат мачовете. Мисля, че и при нас можеше да е по-благосклонна програмата, неуместно е ЦСКА - Левски да е след Великден в понеделник. Такива празници като Коледа и Великден за нас са святи. Можеше да се измисли нещо по програмата, че да е по-гъвкава, даже и в този момент да играем в сряда, в случай че би трябвало. Трябва да се мисли и за тези хора, които идват да играят ”, съобщи Илиев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР