Наставникът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си след

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си след
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Добре, че ни влязоха ситуациите за първите два гола

Наставникът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си след успеха на своя отбор над Септември. “Моряците ” се постановиха с 3:0, а експертът остана удовлетворен от постигнатия триумф.
 Черно море не изпита усложнения и реализира удобна победа против Септември (София) Черно море не изпита усложнения и реализира удобна победа против Септември (София)
“Заради тези две загуби, които допуснахме къде справедливо, къде не, този мач ни беше сложен от психическа гледа точка. Добре, че ни влязоха обстановките за първите два гола. Второто полувреме не го започнахме добре и рискувахме да се възвърне разликата. В края на мача след третия гол се успокоихме, само че би трябвало да изиграем по-добре мачовете у дома. Като цяло приветствам футболистите и за предните мачове, за себераздаването и желанието за игра.

Днес имахме много малко рискове пред нашата врата, уповавам се да позволяваме още по-малко.

С двама типични нападатели сме играли през годините, само че доста зависи и хората зад тях. Ако двамата са единствено изолирани напред, ще е мъчно, само че това се неща, които можем да изпробваме.

Трябва да се съобразяваме с контузените футболисти. Засега се оправят момчетата. Нужни са ни контузените.

Имаме неизлекувани и тези с визите се надявам по време на паузата да са подготвени, с цел да имаме повече варианти на крилата. Искахме да създадем и втора контрола, само че не можахме да намерим противник. Съобразяваме се с събитията ”, съобщи Илиев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР