Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе доволен от победата

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе доволен от победата
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Ръката на Панайотов със сигурност е счупена

Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе удовлетворен от успеха с 5:0 над Ботев (Враца), само че съжалява, че капитанът Васил Панайотов най-вероятно ще отсъства известно време, тъй като раката му съвсем несъмнено е счупена.
 Откараха с кола за спешна помощ капитана на Черно море Откараха с кола за спешна помощ капитана на Черно море
" Не знаем положението на Панайотов, ръката сигурно е счупена, тъй като висеше. Надявам се да се оправи по-скоро. Всеки един футболист липсва, когато не е на линия, само че в случай че се наложи, ще би трябвало да се оправим и без Васко.
 Черно море разсипа Ботев (Враца) и се намести на третата позиция Черно море разсипа Ботев (Враца) и се намести на третата позиция
" Днес влезнаха първи и втори гол бързи и малко се успокоихме, не че сме били доста напрегнати де. Имали сме мачове с по 18 удара в мача и завършваш 1:1. Днес бяхме в другата прекаленост. Накрая искахме да понижим оборотите, тъй като имаме значим мач скоро.

" Срещу Левски се изправяме против тим, който усъвършенства занчително представянето, а и има сериозната поддръжка на последователите си. Тежък мач, само че в случай че желаеме да стигнем до медалите, би трябвало да реализираме резултати ", сподели Илиев.

Снимка: Bulphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР