Наставникът на Черно море – Илиан Илиев, остана доволен от

...
Наставникът на Черно море – Илиан Илиев, остана доволен от
Коментари Харесай

Наставникът на Черно море – Илиан Илиев: Не ни достигна манталитет днес

Наставникът на Черно море – Илиан Илиев, остана удовлетворен от себераздаването на отбора му в мача с ЦСКА, макар провалянето с 0:1 на стадион „ Българска войска ”. „ Червените ” се постановиха с гол на Асен Дончев, който пристигна след единствения прецизен удар за домакините в мача.

„ Не ни доближи нрав през днешния ден. Когато ЦСКА бяха в тотална невъзможност, допуснахме това статично състояние и този го. Реакцията ни при върнатата топка беше несъответстваща. В последния четвърт част от мача трябваше да вкараме.

Имахме проблеми в нападателен проект и бяхме лимитирани от център нападател, само че можеше да се създадат повече неща. През първото полувреме ни изненадаха, играха пряк футбол. През второто полувреме коригирахме нещата. Отбор, който желае да се бори за предните места, би трябвало да поправя тези неща ”, показа Илиев, предава Гонг бг.

„ Имаме и други футболисти, които да заместват контузените. Вкараха трима отбранителни футболисти в  центъра на терена, желаеха да играят пряк футбол. Още когато видяхме състава на ЦСКА, знаехме, че ще бъде борба.

Вижте статистиката на ЦСКА. Мисля, че единствено един гол от всички, които са вкарали досега не е от статично състояние. Допуснахме загуба, която можеше да се избегне. От себераздаването сме удовлетворени, само че неналичието на нрав е проблем. В миг, когато ЦСКА бе в невъзможност, трябваше да вкараме., трябваше да

Всички мачове дотук бяха оспорвани, успехите можеше да отидат и за другите тимове ”, сподели още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР