Наставникът на Челси Франк Лампард коментира зрелищното равенство с Валенсия

...
Наставникът на Челси Франк Лампард коментира зрелищното равенство с Валенсия
Коментари Харесай

Лампард: Бе наистина тежък мач, поне нещата са в наши ръце

Наставникът на Челси Франк Лампард разяснява зрелищното тъждество с Валенсия в дуела от груповата фаза на Шампионска лига. Срещата, приключила 2:2, не излъчи победител и завърза още повече възелът в Група Н.

Валенсия и Челси остават с идентичен точков актив - по 8, а Аякс има опция да излезе преди всичко, защото досега води на Лил с 3:0, само че нищо в групата не е ясно до последния кръг от груповата фаза.

Английският експерт изрази насладата си от резултата, който въпреки всичко оставя възможностите на "сините " за класиране напред живи.

"Беше в действителност тежък мач, само че равенството оставя нещата в наши ръце до последния мач против Лил. Има доста позитиви и негативи от срещата, само че повече са позитивите. "

"И двата тима имаха невероятни шансове, дуелът можеше да приключи даже 5:5. Бе много необикновен мач, поради множеството положителни благоприятни условия и за двата отбора. Трябва да сме щастливи от равенството, тъй като пропиляхме много шансове. Мачът в действителност бе тежък ", съобщи Лампард.

Матео Ковачич означи своя първи гол, след съвсем 3-годишна суша. Лампард призна, че е негова задача, както и на целия тим да оказват помощ на хърватина да отбелязва повече попадения.

"Доста се майтапим с него, тъй като е състезател с качества и би трябвало да отбелязва повече. Това е задачата пред него, както и пред мен и целия екип - да съумява да вкарва повече, тъй че съм удовлетворен, че най-малко стартирахме. "

В края на първата част Тами Ейбрахам се приземи неприятно, откакто се извиси, с цел да засече центрирана топка от Уилиан, и бе заставен да напусне терена прибързано.

"Изглеждаше доста зле, падна извънредно на бедрото си, само че не е толкоз неприятно, колкото в началото изглеждаше. Това е всичко, което знам ", съобщи Лампард.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР