Наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов беше до болка откровен

...
Наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов беше до болка откровен
Коментари Харесай

Сашо Борисов: Късмет има при комара, ние имахме стратегия

Наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов беше до болежка прям пред камерата на DIEMA SPORT след триумфа в дербито с Ботев Враца. Той призна, че тимът му ненапълно е имал шанс, само че всичко е било плод на тактика, с цел да се стигне до този триумф.

"Наистина Монтана имаше много положения, само че пък шансът ни покри. В началото ние имахме много положения, само че не вкарахме. Влезе тази обстановка, която минимум чакахме и победихме. "

"Късметлии има, когато играем комар. Сега имаше тактика. Щом се прави промяна, значи тя би трябвало да е към по-добро. За наша наслада, промяната ни незабавно вкара и ситуацията за гол ", съобщи Борисов пред DIEM SPORT и показа още, че няма да спести рецензиите на играчите си.

"Никога не икономисвам рецензии на играчите си, тъй като в случай че през днешния ден ни се е разминала някоя неточност, другия път няма да е по този начин. Няма какво да приказваме за елита, има още 14 мача, в които може да стане. Даже ще забраня на момчетата да приказват за промоция. Трябва единствено да побеждават мач след мач ", съобщи треньорът и приказва на малко за зимната селекция.

"Дойдох преди тъкмо една година, сменихме към 20 играчи. Така че в случай че има селекция зимата, ще е дребна ", приключи Борисов.

Големият воин на тима му беше Атанас Димитров, който вкара единственото попадение в мача няколко секунди, откакто се появи на терена. Самият той призна, че не е очаквал да се разпише.

"И аз не чаках да вкарам, само че влязох и с първото допиране се разписах. За всички ни беше доста значимо да вземем трите точки, тъй като всичките ни директни съперници се издъниха. А и дербито с Монтана е доста значимо ", съобщи Димитров и показа чака ли завръщане в елита.

"За нас всеки мач е значим, равнищата е дълга. Остават ни още два мача до края на годината, единият от тях е с Локомотив София, директен съперник. Дано приключим годината уместно. Играем си мач за мач, няма по какъв начин да не приказваме за промоция, като сме множеството време от есенния полусезон на върха ", приключи голмайсторът за Ботев Враца.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР