Наставникът на Ботев (Враца) Даниел Моралес бе крайно разочарован от

...
Наставникът на Ботев (Враца) Даниел Моралес бе крайно разочарован от
Коментари Харесай

Моралес: Недопустимо е ЦСКА да е по-мотивиран от нас

Наставникът на Ботев (Враца) Даниел Моралес бе извънредно отчаян от тежката домакинска загуба с 0:4 от ЦСКА - София в мач от 15-ия кръг на efbet Лига. Треньорът на “зелените ” отдаде провалянето на слаба мотивация и груби самостоятелни неточности.
 ЦСКА - София громи във Враца, трима с дебютни голове за ЦСКА - София громи във Враца, трима с дебютни голове за " алените "
“Мога да обясня доста неща. Днес не се получи добра дисциплинираност в отбрана. Знаехме, че имат бързи хора в офанзива, разучихме ги добре, само че когато допуснеш толкоз неточности първоначално, по този начин става. ЦСКА беше по-мотивиран от нас. Това е неприемливо. Отбор, без значение кой е той, тук да е по-мотивиран от нас.?!

Ще се опитавме да поправяме грешките в идващия мач. За нас домакинските срещи са доста значими, тъй като нямаме точки.

Единственото, което мога да кажа, е, че допуснахме доста неточности. Индивидуални, които не мога да предвидя. Днес допуснахме повече неточности от тези през предходните три мача взети дружно.

Всички знаем, че от време на време казусът при по-малките тимове е, когато ти вкарат един гол, втори. Проблемът е душевен. Мотивацията не е по този начин, както споделих, само че не би трябвало да позволяваме такива неточности в идващите мачове ”, разкри Моралес.

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР