Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров призова собствениците да не

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров призова собствениците да не
Коментари Харесай

Киров към собствениците: Нямам никакво желание да се разделям с Неделев

Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров прикани притежателите да не продават през зимата звездата на отбора Тодор Неделев. Днес водачът на канарчетата вкара свръхестествен гол от 50 метра в дербито на Пловдив, с което оформи триумфа с 2:0 над Локомотив.

“При тези дерби мачове е доста значимо да поведеш, с цел да се открие съперника. За наша наслада по този начин се получиха нещата и справедливо спечелихме. Успяхме да спечелим много единоборства в средата на терена и бяхме съсредоточени пред гола.

До края на годината би трябвало да вземем оптимален брой точки, които да ни обезпечат присъединяване в шестицата.

Всеки един тим има спадове и подеми. Когато сме в напредък, би трябвало да печелим точки”, сподели Киров, който разяснява новите контракти и трансферните клюки в отбора.

“Когато договорите на Стивън Петков и Афонсо са подготвени, ще ги обявим. Трансферният прозорец наближава и всеки си има виждания”, обясни треньорът на Ботев.

“Всеки трансферен прозорец има интерес към Тодор Неделев. Така е, тъй като е добър футболист и тези неща са естествени. Нямам никакво предпочитание да се деля с него”, сподели пък Киров по отношение на вероятно овакантяване на Тодор Неделев.

фотография: Емона Цончева, Sportal.bg Първа лига 18 кръг, вторник 4 декември  Локомотив (Пловдив) 0:2краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР