Наставникът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович не остана доволен от

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович не остана доволен от
Коментари Харесай

Желко Петрович: Не видях моите играчи да се забавляват

Наставникът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович не остана удовлетворен от своя отбор при нулевото тъждество като посетител на Арда в първия кръг на efbet Лига, само че покажа почитание към противника.

“Бяхме подготвени да играем през вчерашния ден, само че това не е опрощение. Арда играха като равни с нас. Имахме шансове, две-три положителни положиния, само че не ги реализирахме. Публиката беше техният 12-и състезател. Те имаха положителни подавания, печелеха втората топка. Липсваха ни двама доста основни играчи - Александър Тонев и Антонио Вутов. Загубихме съвсем всички втори, трети и четвърти топки от началото до края. Не видях моите играчи да се забавляват, а преди мача им споделиха тъкмо това да вършат. Респект към Арда. Те се бореха за тази точка.

Целта ни е класиране в топ 6. Младите играчи би трябвало да станат по-силни и да са подготвени за бъдещето на клуба. След година или година и половина ще е подготвен новият стадион. Искаме да игрем единствено с наши юноши на новия и огромен стадион. Може би се нуждаем от още един или двама нови играчи”, разяснява Петрович.
efbet Лига 1 кръг, неделя 14 юли  Арда (Кърджали) 0:0краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР