Наставникът на Ботев Пловдив - Азрудин Валентич, сподели мнението си

...
Наставникът на Ботев Пловдив - Азрудин Валентич, сподели мнението си
Коментари Харесай

Валентич: Дербито си е дерби, чувството е съвсем различно

Наставникът на Ботев Пловдив - Азрудин Валентич, показа мнението си след .

"Харесах първото полувреме, харесва ми какъв брой високо пресирахме. Искахме да поддържаме това, колкото се може по-дълго. Те имат двама страхотни нападатели и хора, които могат да стрелят от междинна отдалеченост, тъй че това щеше да е рисково, в случай че пресираме ниско. Знаете, това е дерби. Хареса ми по какъв начин играха моите футболисти, бореха се за всяка топка. През второто полувреме щяхме да сме дотук, в случай че бяха вкарали дузпата. Трябва да поздравим Аргилашки. След 2:0 мислехме, че мачът е завършил, а Локомотив е мощен противник. Обясних им го. След 2:1 станахме доста нерви, само че в последна сметка спечелихме и мога единствено да се насладя ", съобщи Валентич.

"След първата част им споделих, че високата преса би трябвало да продължи, само че това е футболът. Случват се такива неща. Не ми хареса това, което видях, опитахме да поправяме нещата, само че става въпрос за душeвност. Излизайки за второто полувреме, нещата не се получиха, както ги бяхме говорили. "

"Имаме две варианти - Работов и Джеймс. Джеймс обаче може да играе на всички места и това ми харесва. Справя се необикновено, има скорост, здрав е в дуелите и може да играе футбол без да се стресира. По време на лагера в Дубай забелязах, че този състезател може да е в действителност добър. "

"Дербито си е дерби, възприятието е друго. Знаем какъв брой значим е триумфът за всеки почитател на Ботев. Аз обичам тези спортни надпревари, само че Локомотив не е мой зложелател. Да, в случай че можем да победим с 5:0, ще го създадем, само че те биха създали същото. Това носи спомагателна сила. Целта ни е да играем в Топ 6, пък нататък ще забележим. "

"Тези дуели са като край за всеки. Искам да видя отношението. Да, ние имаме своя жанр, през днешния ден го показахме, само че има доста фактори, които оказват въздействие ", приключи Валентич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР