Наставникът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич увери, че тимът иска

...
Наставникът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич увери, че тимът иска
Коментари Харесай

Терзич: Искаме да спечелим Купата на Германия, няма да ни е лесно с РБ Лайпциг

Наставникът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич увери, че отборът желае да се пребори за трофея от шампионата за Купата на Германия. Отборът му ще гостува на Република България Лайпциг в сряда вечерта в четвъртфиналите на надпреварата.

" Преди две години успяхме да ликуваме с трофея. Беше неописуемо, само че не задоволително пълноценно. Нашите почитатели липсваха и желаеме да осъществим задачата дружно тази година ", разяснява Терзич.

" Казахме, че Борусия (Дортмунд) постоянно се състезава за първото място и желае да печели титли. В шампионата за Купата на Германия пътят е най-кратък. Гостуванията не са лесни, само че в случай че желаеме да спечелим Купата, би трябвало да спечелим и в Лайпциг ", добави експертът.

" Няма причина да бъдем песимисти за идващите ни задания. Все още сме измежду тимовете в най-хубава форма в Европа и се стремим към място на полуфиналите в шампионата. Знаем какво да създадем, с цел да спечелим дуела. Няма да ни бъде елементарно против Република България Лайпциг, мисля, че си пролича в последните мачове. Те са смели, мощни на контратака, постоянно пресират надълбоко в половината на съперника и играят интензивно ", сподели още Един Терзич.

" Нико Шлотербек няма да бъде разполагаем в идващите няколко седмици. Карим Адейеми също ще липсва, защото е осъден, а Жюлиен Дюранвил има потребност от още малко време след травмата, тъй че внимаваме. Надяваме се Джовани Рейна и Тома Мюние да могат да се причислят към тях. Ще би трябвало да вземем решение през днешния ден след тренировката ", изясни Терзич и разкри, че има лека въпросителна и към присъединяване на Себастиен Алер.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР