Наставникът на Берое Никола Василев призна, че неговият тим е

...
Наставникът на Берое Никола Василев призна, че неговият тим е
Коментари Харесай

Никола Василев: Ние ще растем тепърва като отбор

Наставникът на Берое Никола Василев призна, че неговият отбор е позволил непредизвикани неточности, които са се оказали решаващи за в последния дуел от 3-ия кръг на Националната баскетболна лига (НБЛ).

След мача македонският експерт въпреки всичко показа, че част от неговата работа и тази на играчите е да преодолеят тези грешки и добави, че заралии към момента ще порастват като тим.

" Левски сподели по какъв начин би трябвало да се играе, да се управлява мачът. Имахме възходи и падения, само че направихме непредизвикани неточности. Част от работата ни е да се опитваме да преодоляваме грешките, напрежението е обикновено ", разяснява старши треньорът на БК Берое Стара Загора.

" Трябва да играем нашата си игра, да движим повече топката. Всеки в този тим може да напредва, да се развива, опитваме се и всеки търси мястото си. Ние ще растем занапред като тим, " приключи Никола Василев.

В идващия кръг на НБЛ тимът на Берое Стара Загора ще гостува на Ямбол, а срещата е тази събота (28 октомври) от 18:00 часа.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР