Наставникът на Берое Димитър Димитров-Херо имаше сериозни претенции към съдийството

...
Наставникът на Берое Димитър Димитров-Херо имаше сериозни претенции към съдийството
Коментари Харесай

Херо с два въпроса към шефа на СК: Не могат да ни колят по такъв начин

Наставникът на Берое Димитър Димитров-Херо имаше съществени искания към съдийството в днешния мач с Лудогорец, изгубен от заралии с 1:4. Той зададе два въпроса към шефа на съдийската комисия Костадин Гергинов.

" Резултатът е много експресивен, само че на фона на играта не считам, че заслужавахме такава загуба. Липсата на класа в решаващи моменти в края на първото полувреме и ситуацията на Лебон, можеше да се развие мачът по различен метод и то макар съдийството. В четвърти следващ мач съдийството е такова против нас. Искам да попитам Гергинов, който сподели, че всеки един клуб си има човек, който дава отговор за съдиите. Кой е индивидът в нашия тим, който дава отговор за съдиите? Не могат да ни колят по подобен метод. Когато има такива хора, те с кого влизат в контакт? Това, което става против Берое, е меко казано обидно. До втория гол играхме на доста положително равнище, само че с такова съдийство няма по какъв начин да се играе. Първият гол е от засада, само че аз приказвам за цялостното държание на този арбитър. Футболисти на Лудогорец минаха през мен и ми споделиха, че съдийството е срамно. Темата с оставката ми няма да я разясня. Каквото съм имал да кажа, съм споделил на нашите ръководители. Обиден съм от футболния съюз и съдийството, които ме накараха да помисля да си потегли ".

" Уважавам почитателите на Берое, тъй като клубът е с обичаи. Не може да има такова отношение към нашия тим. Карлос Охене повече няма да бъде част от Берое. При него това е рецидив. Не може в един от най-важните ни мачове да остави тима с 10 души. Не се тормозя от тежките мачове, а от съдийството. Такова съдийство постоянно накланя везните в една или друга посока ". efbet Лига 20 кръг, неделя 7 март  Берое 1:4краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР