Наставникът на Берое Александър Томаш коментира равенството 0:0 срещу Левски

...
Наставникът на Берое Александър Томаш коментира равенството 0:0 срещу Левски
Коментари Харесай

Томаш: Бяхме подготвени, гледам си отбора, с работа всичко се постига

Наставникът на Берое Александър Томаш разяснява равенството 0:0 против Левски на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов " в дуел от 23-ия кръг на Първа лига.

"Първо желая да благопожелавам националния празник, чаках преса от страна на Левски, типично италиански жанр, със междинен блок, бяхме готови за това нещо, играхме добре през първата част, липса на централизация в избрани моменти, би трябвало и малко повече самочувствие, първоначално искахме да бъдем по-предпазливи, въпреки всичко играем на "Герена ", сносно квалифициран тактически тим, с работа нещата ще се получат ", разяснява Томаш.

"Доста надалеч бях от обстановката, в случай че е симулация, изгоря футболист, само че няма да се окайвам, няма да разясня съдийството, защото не мога да трансформира нещата. Още когато се събрахме и говорихме, имаме футболисти, които желаят да се потвърдят, виждам си моя тим ", сподели още наставникът на Берое.

"Евротурнирите? Тук ми задавате въпрос, който може би не е до дъно правилен. Засега го отбивам, само че в случай че имаме шанс и ни се открие опция - за какво не? ", добави експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР