Наставникът на Берое Александър Томаш изрази задоволство от победата с

...
Наставникът на Берое Александър Томаш изрази задоволство от победата с
Коментари Харесай

Томаш: Аз в ЦСКА? Имам много да уча

Наставникът на Берое Александър Томаш изрази удовлетворение от успеха с 1:0 над Верея в дербито от 7-ия кръг на шампионския плейоф в Първа лига.

" Първо желая да поздравя всички беройци с празника, да бъдат здрави и вярващи, без значение кои хора работят, клубът е за тях. Берое е на 102 години и без всеки може. Той ще пребъде. Също по този начин приветствам всички празнуващи имен ден, а също по този начин и всички военни. Трябва да почитаме и ценим тези празници ", разяснява след успеха Томаш.

" Мога да разделя мача на две. Верея ни затрудниха, защото стояха доста близко сред линиите. Ние имахме обстановки, в случай че бяхме отбелязали щеше да бъде решен мача по-рано, изпуснахме положения, има върху какво да работим, с цел да израстваме като колектив. Това ми подсказва, че тимът, колектив и нашето семейство не е на това равнище, което ни се желае, най-вече на почитателите и притежателите. Имаме доста неща върху които да работим. Бяхме хегемона на терена, изключително през второто полувреме. Феновете и притежателите желаят да сме на място в таблицата. Когато напрегнат се случват нещата, не можем да поемем тежестта от психически проект. Чисто спортно-технически се получават положителни неща, а и ще се получават и отсега нататък. Берое играе мач за мач, построява се, с цел да бъдем подготвени. На футболистите съм споделил, когато се случват нещата не би трябвало да има еуфория, само че когато не се получават не би трябвало да има отчаяние. Не би трябвало да се изпада от едната на другата прекаленост ", показа треньорът.

" Трябва да сме подготвени всички дружно, аудитория, тим, клуб, всички би трябвало да бъдем подготвени за това, което желаеме, аз го имам вяра. Всеки един човек мечтае и всеки един човек желае, само че действителностите са такива. Вчера чух един от огромните български треньори, който сподели че би трябвало да бъдем гъвкави. Аз също би трябвало да бъда еластичен. Мислим от януари за нови футболисти, дали ще се случи, ще покаже времето. Работим, клубът е на доста високо равнище, като организация ", сподели още Томаш.
" Иван Иванов е доста високо равнище футболна просветеност, може би един от най-хубавите централни бранители, с които съм работил. За мен беше чест и наслаждение да бъда негов треньор. Бандаловски е състезател на Берое. В момента мисля единствено за Берое. Отборът може без всеки, най-много без мен. Трябва да си предан. Треньор на ЦСКА? Мечтите и желанията са едно, а действителността е друга. Аз имам доста да изучавам, като в този момент съм напълно съсредоточен върху Берое ", приключи Томаш. Първа лига 7 кръг, неделя 6 май  Берое 1:0краен резулат  Верея (Стара Загора)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР