Наставникът на Берое Александър Томаш беше много разочарован от равенството

...
Наставникът на Берое Александър Томаш беше много разочарован от равенството
Коментари Харесай

Томаш след равенството с Витоша: Много са причините за този резултат

Наставникът на Берое Александър Томаш беше доста отчаян от равенството 0:0 в Стара Загора с последния в класирането на Първа лига Витоша (Бистрица).

" Не можахме да оползотворим дребното обстановки, които имахме. Много са аргументите, най-много са в нас и най-много в мен. Може би не съумях да предам всичко, което мисля през седмицата. Обществеността в България стартира да мисли за Берое по различен метод и имаше вдървеност у футболистите, тъй като се очакваше да победят непременно с 5-6 гола. "

" Искахме в първите минути да отбележим гол и когато това не стана, се получи избързване и видях, че към момента не сме подготвени за това, което прекомерно бързо се случи. Берое е клуб с история и нещата би трябвало да се случват по метода, по който се желае от почитатели и ръководители. Когато сме 100% любимци, не сме този тим, който желая и има доста да работим. Има психически резултат от упованията и влизаме в хубави фантазии, само че действително не сме това, което желаеме. "

" Всичко е в главата, момчетата дадоха всичко от себе си през второто полувреме. Трябва да си изведем поуките и да продължим напред. Мисля, че постоянният сезон беше позитивен с дребни изключения. Аз съм удовлетворен поради футболистите и почитателите. Убеден съм, че аз и екипът ми ще създадем всичко допустимо последователите да са удовлетворени и да напълват стадиона ни ", приключи Томаш.
Първа лига 26 кръг, събота 17 март  Берое 0:0краен резулат  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР