Наставникът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман говори пред журналистите преди

...
Наставникът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман говори пред журналистите преди
Коментари Харесай

Нагелсман: Трансферът на Кансело стана спонтанно

Наставникът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман приказва пред публицистите преди утрешното посещение на Майнц за Купата на Германия, както и за новопривлечения от Манчестър Сити Жоао Кансело.

“Дубълът постоянно е минимумът за Байерн, а шампионата е най-взискателното. Последните два сезона за Купата не бяха това, към което се стреми Байерн. В Майнц няма да е елементарно, те са доста здрави, ефикасни и имат ясни хрумвания на терена ”, стартира Нагелсман.

" Бяхме просто необикновено зле в последния си мач с тях мач. Това е огромен мач - единствено спечелилият остава в купата, а ние отиваме с цел да спечелим. Това е среща на елиминации, мотивацията е голяма. Предполагам, че всички ще влезем в мача мощно стимулирани ”, продължи той.

Наставникът на Байерн разяснява и тренсфера на Кансело: “Стана доста непринудено - след мача с Айнтрахт. Дори не бях разговарял с него преди този момент. Хасан Салихамиджич сподели, че имаме късмет да го притеглим. Говорили сме за него и преди. Той може да играе на доста позиции и е доста атакуващ уингбек ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР