Наставникът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик потвърди, че левият бек

...
Наставникът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик потвърди, че левият бек
Коментари Харесай

Ханзи Флик с добра новина преди утрешния мач на Байерн

Наставникът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик удостовери, че левият бек на отбора Алфонсо Дейвис ще вземе присъединяване в утрешния мач против Локомотив (Москва) в Шампионската лига. Както е известно, младият състезател получи травма на десния си гален на 24 октомври и от този момент не е бил разполагаем на треньора си за дуелите на баварците.

" Алфонсо Дейвис ще бъде в състава на следващия ден. Всички сме щастливи от това. Все още не знаем дали ще започва, или ще се появи като запаса, само че той ще играе. Най-вероятно на следващия ден ще излезем с две " шестици " в халфовата линия. Освен Леон Горетцка, разполагаме също с Марк Рока, Анджело Щилер и Максимилиан Цайзер. Имаме няколко варианти. Корентен Толисо несъмнено ще се върне в събота, което доста ще ни помогне. Локомотив (Москва) са доста мощен отбор, изключително в офанзива. По отношение на притежанието на топката, те практикуват добър комбинативен футбол, в случай че им позволиш да я владеят. Те разполагат с качествата да играят футбол. Нашата задача ще бъде да стесним пространствата и да бъдем компактни ", съобщи Флик на конференцията си преди срещата.

Alphonso Davies is back in the Bayern Munich squad for the first time since October.

Hansi Flick: " We are planning to play him, but we’ve not yet decided if he will start or come off the bench. "
— B/R Football (@brfootball)
Той също по този начин разяснява и признанието, което получи Мануел Нойер от IFFHS, оповестили го за най-хубавия вратар през годината. " Правилно! Ману носи сигурността, от която се нуждаеш в отбрана. Знаеш, че разполагаш с някого с големи качества. Той е като либеро и доста добре планува обстановките. Намира се във формата на живота си. Дали сега сме най-хубавият тим в света? Успехът не е владеене, той единствено се преотстъпва. Това значи, че не трябва да си почиваме, а да ставаме по-добри с всеки ден. Това е упоритостта ни. Искаме да спечелим утрешния мач, както и останалите ни три до края на годината ", добави наставникът.
Шампионска Лига 6 кръг, сряда 9 декември  Байерн (Мюнхен) 22:00предстои  Локомотив (Москва)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР