Наставникът на баскетболния Левски – Константин Папазов, изрази мнението си

...
Наставникът на баскетболния Левски – Константин Папазов, изрази мнението си
Коментари Харесай

Тити Папазов: Балкан беше по-спокойният тим

Наставникът на баскетболния Левски – Константин Папазов, изрази мнението си след загубата със 76:78 от Балкан. Ботевградчани детронираха „ сините “ след 3:1 триумфа в серията.

"Напълно заслужена победа на Балкан. Ние бяхме припрени при започване на мача, проявихме темперамент, върнахме се от минус 15 точки. Много е мъчно, когато компенсираш такава разлика с някакви опасности и себераздаване”, стартира треньорът.

“Разбрах, че Чавдар Костов изразил мнение след мача. Той е състезател с голям опит и има право да каже всичко. Той е на 34 години, ляга и става с мисълта да тренира и да бъде експерт. Не му се дразня, ще проучваме. Както ние им вършим забележки поради техните неточности... Знам единствено за едно. Марио Литъл стреля при първото техническото нарушаване, а по-късно той застана на наказателната линия и при второто. Господ не прости на никого. Това са фундаментални неща.

Може ли някой треньор да знае кой ще вкара и кой няма? Ако можем да връщаме времето обратно, през вчерашния ден Ливърпул смачка Реал Мадрид, само че загуби. Балкан изцяло справедливо ще играе на край. Балкан беше извънредно нападателен, доста повече от предходните три мача. Ние също бяхме сюрпризирани до някаква степен от това нещо”.

“Проявихме темперамент. Огромна признателност на нашата аудитория. Без почитателите обратът би бил неосъществим. Детински неточности в последните 30-40 секунди на третата част се оказаха решаващи, тъй като донесоха 5 точки разлика на гостите, което беше смазващо след нашето мощно начало и им донесоха успокоение ", приключи Папазов.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР