Наставникът на Барселона Шави Ернандес заяви, че е трудно да

...
Наставникът на Барселона Шави Ернандес заяви, че е трудно да
Коментари Харесай

Шави: Трудно се играе при постигната цел

Наставникът на Барселона Шави Ернандес съобщи, че е мъчно да приготви задоволително добре своя отбор за оставащите дуели в Ла Лига, откакто купата към този момент бе извоювана.

Вчера каталунците изгубиха с 3:1 като посетител на Валядолид, който продължава да се бори за своето оцеляване в най-високото ходило на испанския футбол.

  “Трудно е да се подготвим за тези мачове, когато задачата е реализирана. Тези резултати са плод на отпущането. Опитахме, само че две позволени неточности означаваха, че изоставахме 2:0. В първите двайсетина минути се представяхме добре, само че по-късно равнището ни падна. Резултатът е обективен. Те се нуждаеха повече от успеха и това се видя. Знаехме, че ще се затворят компактно, тъй като имаха потребност да завоюват топката в своята половина, което им се получи. Ние не се представихме по най-хубавия метод с към този момент извоювана купа. Беше тежка година със Световно състезание, само че се надяваме да се подобрим. Все отново съм горделив с този тим и успяхме да израснем в сложните моменти, ” съобщи Чави.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР