Наставникът на Барселона Шави Ернандес ще има последната дума относно

...
Наставникът на Барселона Шави Ернандес ще има последната дума относно
Коментари Харесай

Бъдещето на Дани Алвеш зависи от Шави

Наставникът на Барселона Шави Ернандес ще има последната дума по отношение на бъдещето на Дани Алвеш на „ Камп Ноу “. Контрактът на бразилеца с „ лос кулес “ изтича на 30 юни, само че в него има алтернатива за удължаването с още една година. Ръководството на клуба към момента не е взело решение дали договора на ветерана, който ще навърши 39 години на 6 май.

Шави, който беше негов главен последовател през зимата, ще би трябвало да реши дали желае да има Алвеш в състава си за още една акция или ще освободи място за ново попълнение.

Към днешната дата Алвеш е изиграл общо 9 мача. Освен приноса му на терена, където той вкара и гол, бразилецът е водач в съблекалнята, като поучава огромния брой млади играчи, които съставляват сегашния тим на Барселона.

Шави няколко пъти е питан за опцията Алвеш да продължи да бъде част от неговия тим и след 30 юни, като до момента треньорът похвали бразилеца, само че също по този начин даде да се разбере, че ще прави оценка представянето на неговите футболисти след края на сезона и въз основа на това ще се взимат съществени решения.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР