Наставникът на Барселона Роналд Куман остана изключително раздразнен от изтичането

...
Наставникът на Барселона Роналд Куман остана изключително раздразнен от изтичането
Коментари Харесай

Куман изригна: Да изгонят виновника за изтичането на договора на Меси

Наставникът на Барселона Роналд Куман остана извънредно нервиран от приключването на вътрешна информация по отношение на контракта на суперзвездата и капитан на отбора Лионел Меси.

Нидерландският експерт прикани за изпъждане от клуба на индивида или хората, които са дали дали поверителните данни на пресата.

„ Трябва да отбележим какво е направил (Меси) за този клуб. Той се демонстрира на доста високо качество като футболист от години насам, оказа помощ да направи този клуб доста популярен и оказа помощ да завоюва значими трофеи. Това е най-важното, спрете с този контракт, спрете нелепостите “, съобщи ядосаният Куман след.

„ Трябва да се опитаме да разберем по какъв начин всичко това може да е излязло в пресата, само че аз като треньор и играчите би трябвало да се съсредоточим единствено върху сезона си. Трябва да продължим и да не губим фокуса си. Знаем, че всичко, което е в пресата е комплицирано и че има хора, които желаят до наранят Барса и Лео “, продължи нидерландецът.

„ Ако индивидът, който го е направил, е някой от клуба, това е доста неприятно. Ако сте част от този клуб, би трябвало да помагате на индивида, треньорите и играчите. Трябва да мислим за нашата работа и за нашата игра. Ако някой от клуба е направил това, то той няма по какъв начин повече да има бъдеще при нас”, безапелационен бе Куман.

Ronald Koeman is NOT happy with the leak of Lionel Messi's contract details
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР