Наставникът на Барселона Ернесто Валверде заяви, че суперзвездата на тима

...
Наставникът на Барселона Ернесто Валверде заяви, че суперзвездата на тима
Коментари Харесай

Валверде: Състоянието на Меси е много добро, днес тренира перфектно

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде съобщи, че суперзвездата на отбора Лионел Меси се усеща доста добре и че е провел съвършено подготвително занятие. Както е известно, арженитенцът изпитваше болки в крайници след удар в мача с Валенсия.

“Той е доста добре, през днешния ден тренира съвършено, не бих могъл да кажа освен това, тъй като е добре”, разяснява Валверде на благотворително събитие. Що се отнася до положението на Самюел Юмтити, той отговори: “Това е друг случай. Трябва да забележим освен по какъв начин се възвръща, само че и неговия темп, само че ще действаме лека-полека”. Специалистът беше помолен да разяснява и анулирания гол на Аякс в снощния мач против Реал Мадрид от Шампионската лига. “ Не знам дали е гол. Какво ли знам аз? Не го зачетоха и това е. Не се тормозя доста за Реал, нито за други тимове. Гледаме себе си”, отвърна той.

El técnico del Barcelona reconoció en el acto de entrega del cheque de Relats Solidaris a Open Arms que “no tengo ni idea de si lo del Ajax era gol”
https://t.co/6YpYyavfdT
— AS (@diarioas) February 14, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР