Наставникът на Барселона - Ернесто Валверде смята, че вторият гол

...
Наставникът на Барселона - Ернесто Валверде смята, че вторият гол
Коментари Харесай

Валверде се ядоса от защитната игра на Олимпиакос

Наставникът на Барселона - Ернесто Валверде счита, че вторият гол в мрежата на Олимпиакос се е оказал повратен за успеха над Олимпиакос с 3:1.

" В мачовете, които съм гледал на Олимпиакос, те наподобяват много тихи, само че това е много подвеждащо. Знаехме, че те ще заиграят по-добре, откакто останахме с 10 индивида на терена. Затова бе толкоз значимо да вкараме втори гол. Съперникът искаше да се пази и да търси попадение на контраофанзива. Заради защитната им игра, ни беше мъчно да намерим добър темп. Дали Олимпиакос ни разочарова? Те не са първи в тяхното състезание и пристигнаха с вярата да ни изненадат и да покажат ментална мощ ".

" Те играха по този начин, както им е комфортно, само че ние имахме наш явен проект. Относно Пике, не съм гледал повторения, само че мисля, че той докосна топката с ръка инстинктивно. Меси пък знае по какъв начин да разчупва играта и обича да има с кого да комбинира. Когато потегля в напред, той постоянно търси съотборник, който да приключи офанзивата ", съобщи Валверде.

 Барселона с предстоящ триумф над Олимпиакос в Шампионската лига
Червеният картон на Пике не попречи на Барса да победи Олимпиакос

Каталунците победиха гръцкия първенец с 3:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР