Наставникът на Барселона Чави Ернандес коментира предстоящия двубой срещу Виляреал,

...
Наставникът на Барселона Чави Ернандес коментира предстоящия двубой срещу Виляреал,
Коментари Харесай

Чави Ернандес: Ако увеличим разликата с Реал, това ще ги постави под по-голямо напрежение

Наставникът на Барселона Чави Ернандес разяснява идния дуел против Виляреал, който е воден от някогашния треньор на каталунците Кике Сетиен. Утре Барса гостуват на " Жълтата подводница ". Те са в серия от пет следващи победи в Ла Лига и към този момент имат преднина от 8 точки пред Реал Мадрид.

" Мисля, че той се пробва да наложи модел на игра, сходен на нашия. Виряреал е страховит тим, а Сетиен прави доста добра работа. Всеки мач е значим. Ако успеем да увеличим разликата с Реал на 11 точки, това ще ги сложи под по-голямо напрежение ", показа Чави.

Той разяснява и спекулациите по отношение на бъдещето на Ансу Фати: " Според мен той е непродаваем. Пазарът е затворен и не разбирам за какво се приказва за овакантяване на играчи в този миг. Имам големи очаквания за Ансу ".

Чави приказва и за обстановката на Бускетс: " Той знае нашата позиция. Той е жива легенда. Неговото решение ще дефинира какво ще вършим. Всичко зависи напълно от него ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР