Наставникът на Балкан (Ботевград) Иван Редовски коментира победата на своя

...
Наставникът на Балкан (Ботевград) Иван Редовски коментира победата на своя
Коментари Харесай

Иван Редовски: Нашето ниво е като това на първите 3-4 тима

Наставникът на Балкан (Ботевград) Иван Редовски разяснява успеха на своя отбор на Беласица (Петрич) в мач от 11-ия кръг на Югозападната Трета лига. Домакините от Ботевград прекъсна отрицателната си серия от 4 следващи мача без триумф, като се постановиха с 2:0 в днешния мач.

" Мисля, че през днешния ден надиграхме Беласица. Закономерна победа, а можеше и да е много по-изразителна. Радостното е, че момчетата се раздадоха. Ние сме един от сериозните тимове в групата и нашето място не е там, където сме. Доволен съм от цялата игра в отбрана, а тимът на Беласица нямаше нито едно състояние. Допуснах неточност, че си изпуснах нервите. Имаше доза раздразнителност в нас.

Изнервих се за безобидно състояние в срещата. Няма какво да го разясня съдията, има си делегати. Ние сме равносилен тим на първите 3-4 отбора. Ако не бяхме изгубили тия точки, които загубихме, щяхме да сме в измежду първите 3-4 позиции. Работил съм в Северозападната Трета лига и там равнището е по-ниско. Тук равнището е като на Втора лига. Чест прави на тази група, че поддържа високото равнище. Дано продължи положителното въодушевление. Опитваме се да играем мач за мач, тъй като на тези футболисти им би трябвало самочувствие ", съобщи Редовски.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР