Наставникът на българския национален отбор по футбол Петър Хубчев коментира

...
Наставникът на българския национален отбор по футбол Петър Хубчев коментира
Коментари Харесай

Хубчев: Не правим планове, мач за мач

Наставникът на българския народен тим по футбол Петър Хубчев разяснява утрешната международна подготовка против Беларус от 21:45 часа в град Борисов. Хубчев сподели, че тимът ни е квалифициран добре и тимът е стимулиран за победа.

" Всички са здрави, което е и най-важно за нас. Тук сме с ясното схващане, че ни чака тежък мач против здрав физически тим. Дано да сме съумели да предадем това възприятие на футболистите. Наясно сме по какъв начин ще стартираме на следващия ден, с ангажимента, че имаме още една подготовка. Като споделих физически доста добре квалифициран тим, не е единствено това. В София почувствахме, че Беларус има доста положителни механически футболисти “, добави Хубчев.

„ Интересува ни нашият тим, нашата сграда в мача. Като цяло почти знаем по какъв начин ще играем. Смятам, че футболистите от Беларус желаят да излязат от своята обстановка с победи и ще са стимулирани. Готвим се и ние. Като цяло в Беларус разчитат на физическата мощност, здравите единоборства. Нашата подготовка беше ориентирана върху държанието и групирането на нашия тим ", показа селекционерът на българския отбор.

" За мен това са най-хубавите футболисти в България. Има още десетина играчи, които следим и попадат в нашето полезрение. Ако изключим вратаря Владо Стоянов, считам, че това е оптималният състав на България. Това е мнение на треньорския екип, който сега води националния тим. Сигурно има и по-различни отзиви, само че нашият щаб е твърдо уверен в това ", добави някогашният бранител.

" Ситуацията в групата? С оглед на мненията след жребия има три изявени любимеца: Холандия, Швеция и Франция, само че като погледнем точките, виждаме, че тимовете са четири. Не вършим дълги проекти. Играем за идващия мач, само че дано първо мине той. Аз съм оптимистично надъхан. Иначе нямаше изобщо да се кача в самолета ", приключи Хубчев. 

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018
ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР