Наставникът на Айнтрахт (Франкфурт) Оливер Гласнер сподели очакванията си за

...
Наставникът на Айнтрахт (Франкфурт) Оливер Гласнер сподели очакванията си за
Коментари Харесай

Треньорът на Айнтрахт: Наполи играят антииталиански футбол

Наставникът на Айнтрахт (Франкфурт) Оливер Гласнер показа упованията си за семейството против Наполи от 1/8-финалите на Шампионската лига и засипа с похвали противниковия тим.

“Предстои ни извънреден мач. Целта ни е ясна: да продължим напред! И двата клуба имат доста положителни и постоянни сформира. Стадионът ще бъде разпродаден, атмосферата ще е фантастична, а двата отбора са в страхотна форма. Така би трябвало да бъде постоянно. Футболът на Наполи е антииталиански. Определено имат най-високия интензитет, играят много нападателно без топката, ползват висока преса и необикновено интензивна контрапреса. Знаем го и би трябвало да се подготвим за това. Но Наполи не могат да бъдат лимитирани единствено до атакуващата фаза. Те имат отличен баланс и позволяват малко голове. Направиха извънредно показване в груповата фаза. Познаваме тяхното 4-3-3, те демонстрираха, че могат да бъдат компактни и  в това време рискови. Важно е да бъдем в унисон без топката и в това време да държим съперника в отбрана ”, съобщи Гласнер на днешната си конференция.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР