Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне не знае какво да

...
Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне не знае какво да
Коментари Харесай

Симеоне: Няма да лъжа - всичко ме притеснява

Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне не знае какво да чака от идното доиграване на сезона. След над 90 дни пауза “дюшекчиите” се завръщат на футболния терен за дуел от възобновеното състезание на Ла Лига, като в неделя гостуват на Атлетик Билбао.

“Всичко ме тормози, няма да ви неистина - разкри Чоло. - На прага сме на нещо непознато. Очакват ни 11 мача за състезание, за които имахме доста по-кратка подготовка. Ще има по пет смени, дуели на всеки три дни… Загрижен съм по какъв начин ще се оправим с всички компликации, които ще изникнат.”

Atleti resume @LaLigaEN action tomorrow!
We're coming, @Athletic_en!

https://t.co/aJ9QIvWDMz

#BackToWin
#AthleticAtleti
#AúpaAtleti pic.twitter.com/05lYh3iORZ
— Atlético de Madrid (@atletienglish) June 13, 2020
Столичани са на шеста позиция в класирането и ще хвърлят всички старания, с цел да влязат в топ 4, което значи ново класиране за Шампионската лига. Точно преди прекъсването на футбола поради пандемията Атлетико записа извънреден триумф в ШЛ, откакто отстрани носителя на трофея Ливърпул след героичен дуел на “Анфийлд”. “Ефектът от този мач към този момент отмина. Двубоят остана прекомерно обратно във времето. Днес към този момент мисмил за изцяло разнообразни неща”, добави Симеоне.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР