Наставникът на Арсенал - Микел Артета, нямаше как да не

...
Наставникът на Арсенал - Микел Артета, нямаше как да не
Коментари Харесай

Артета: През цялото време вярвахме, че можем да спечелим

Наставникът на Арсенал - Микел Артета, нямаше по какъв начин да не бъде благополучен от представянето на водача във Висшата лига след успеха с 3:2 в дербито против Манчестър Юнайтед. Според испанеца играчите му, въпреки и толкоз млади, са останали невъзмутими и от самото начало са вярвали, че в последна сметка ще стигнат до успеха, което стана факт след гол на Еди Нкетия в 90-ата минута.

„ Много страст и доста пристрастеност. Не можеше да стане доста по-добре от това. Представянето ни бе необикновено, изключително през втората част. Бяхме спокойни и в същото време решителни. Не се паникьосахме в нито един миг. През цялото време вярвахме, че можем да спечелим. Показахме доста пъти самообладание в наказателното поле, само че топката не влизаше. За благополучие, най-после успяхме “, съобщи Артета.

„ Не желая да акцентирам никого. Футболистите са млади, само че са уверени. Заслужаваме да бъде там, където сме, поради метода, по който играем. Има обаче доста неща, които можем да създадем и по-добре “, сподели още испанецът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР