Наставникът на Арда Стамен Белчев бе доволен след успеха на

...
Наставникът на Арда Стамен Белчев бе доволен след успеха на
Коментари Харесай

Белчев максималист: Можеше да спечелим още точки досега

Наставникът на Арда Стамен Белчев бе удовлетворен след триумфа на неговия отбор над Славия с 3:2 в финален мач за двата отбора преди паузата за национални тимове. Белчев призна, че отборът му е играл добре, само че има още доста работя, която лежи пред състава и в същото време изрази задоволството си от наличието на Спас Делев в състава на „ сините”.

„ Доволен съм от резултата и през по-голямата част от мача по какъв начин играхме. Има дребни изключения, където трябваше да бъдем по-уверени и да държим топката. Там можеше да доразвием офанзивите си. Не желая да разясня съдиите – не ги разясня. Гледам си моя тим и макар успеха, би трябвало да си подобрим още играта – това е истината”, разяснява Белчев.

Арда подчини Славия в София след голов трилър

„ Днес вкарахме три гола на един добър тим. Яд ме е, че имаше обстановки, в които трябваше да бъдем по-добри, само че не се получи. Продължаваме да работим, а до колкото дали ми харесва и желая Арда по този начин да наподобява – да, има усъвършенстване при нас, само че би трябвало още”, продължи Белчев.

„ Всичко е обикновено при нас. Имаме хора с нарушена физическа подготовка и ни се желае там да подобрим нещата. Доволен съм, че през седмицата преминахме през доста проблеми, само че играчите го превъзмогнаха. Спас Делев е един от положителните футболисти в България. Далеч е от формата, която той може да покаже. Старае се доста и усъвършенства играта си. Щастлив съм, че е при нас и се видя, че е един от водачите в отбора”, разяснява той.

„ Точковият ни актив е добър, само че можеше и да е по-добре. Апетитът идва с яденето и играем мач за мач. Не разгласяваме гръмки цели, а главната ни задача е да се утвърдим в елита. Иска ни се да реализираме задачата и да бъдем щастливи”, приключи Стамен Белчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР