Наставникът на Арда Николай Киров не бе особено доволен от

...
Наставникът на Арда Николай Киров не бе особено доволен от
Коментари Харесай

Киров: Като допускаш грешки, класни отбори като Лудогорец и ЦСКА те наказват

Наставникът на Арда Николай Киров не бе изключително удовлетворен от провалянето с 1:4, позволено от първенеца Лудогорец дни преди финала за Купата на България против ЦСКА.

„ Много неща се объркаха след повеждането ни. Не може за пет-шест минути да допуснеш цялостен поврат с такива голове. Лудогорец е тим, който малко му даваш пространство, и се възползват от него. Отборът не беше стилен, изключително през втората част. Опитах да направя ротации и да починат играчи за мача в сряда, което наруши нещата в средата на терена. Закономерно загубихме”, установи Киров.

„ Всеки един, който взе присъединяване през днешния ден, е част от този тим. Имахме две млади момчета – Ради Узунов и Георги Атанасов. Само към тях нямаме право още на забележки, само че останалите всеки би трябвало да е съсредоточен и да си чака шанса. Мислите очевидно не са на 100% в днешната среща и тези играчи трябваше да поемат нещата в „ свои ръце”. От това съм най-много недоволен”.

„ В предния дуел се видя отмалялост в някои, които през днешния ден играха или играха по-малко. Какво ще е положението на тима? Ще се види в сряда. Настроението би трябвало да е положително след мача. Върху това ще работим за финала. Това е неприятна загуба за нас и би трябвало да се отърсим. Тя е показателна, че когато допускаш неточности, то класни тимове като Лудогорец и ЦСКА те санкционират. Ключово ще е психическата подготовка. Двубоят с ЦСКА ще покаже дали ще се изненадаме”, заключи Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР