Наставникът на Арда Георги Чиликов призна, че и късмет не

...
Наставникът на Арда Георги Чиликов призна, че и късмет не
Коментари Харесай

Чиликов: Тази точка е добре дошла

Наставникът на Арда Георги Чиликов призна, че и шанс не доближава на тима му да записва победи, само че регистрира, че отборът би трябвало да побеждава, с цел да се върне към положителните си моменти.

„ И аз по този начин го видях това. Започваме доста добре, само че след обикновени неточности позволяваме гол, след който изпадаме в едни 15-20 минути „ дупка”. Отдавам го на неналичието на точки и победи, само че приветствам момчетата за характера през второто полувреме. След 50-ата минута доминирахме тотално и имахме 2-3 обстановки да обърнем резултата. С оглед мача тази точка е „ добре дошла”. Нямам време за промени в контроли, защото желая да видя всички футболисти. Резултатите са значими, само че това са футболисти, които играят тук две години. Доволен съм от раздаването, само че позволяваме прекомерно обикновени грешки”, стартира Чиликов.

„ Намираме се в интервал, в който играчите не са в съвършено положение. От тук се излиза с работа, Делев имаше страхотна обстановка, която Вуцов избави. Малко шанс би трябвало и още работа”, приключи Георги Чиликов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР