Наставникът на Арда Александър Тунчев бе доволен от успеха на

...
Наставникът на Арда Александър Тунчев бе доволен от успеха на
Коментари Харесай

Александър Тунчев: Не беше лесно, но показахме, че сме по-класния отбор

Наставникът на Арда Александър Тунчев бе удовлетворен от триумфа на своя тим над Ботев с 3:0. Специалистът поздрави противниковия отбор, като сподели, че играчите ще се приготвят за идния бараж в събота.

" Постигнахме задачата, която си бяхме сложили. Не беше елементарно, тимът на Ботев, до момента в който имаше сили се защитаваше добре. Измориха се, а и ние може би бяхме по-опасния тим. Поздравявам въпреки всичко тима на Ботев. Всеки ден повтарях, че не трябваше да подценяваме тези момчета. Явно имат качества, щом са в първия тим и ще желаят да се потвърдят пред тази аудитория ", стартира Тунчев.

" Всичко зависи от нас, веселя се, че съумяха момчетата да го осъзнаят. Този мач ни идва като бонус, би трябвало да се насладим. Не беше елементарно, имахме положителни игри, само че и такива, в които не показвахме това, което искахме. Търсихме нашия образ, само че успяхме да реализираме това, което искахме ", продължи наставникът на Арда.

" Искам самочувствие и да покажем, че неслучайно сме на това място. Ако сме по-добри и шансът е на наша страна, нека победим. Големи полемики има с изместването на деня за мача. Ние от дълго време знаем, че баражът е на 10-и. Сгъстен цикъл е, ще се постараем да се възстановим. Ще мога да разгадавам на всички играчи ", приключи експертът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР