Наставникът на Арда Александър Тунчев бе доволен от победата над

...
Наставникът на Арда Александър Тунчев бе доволен от победата над
Коментари Харесай

Тунчев: Постигнахме целта си

Наставникът на Арда Александър Тунчев бе удовлетворен от успеха над Ботев (Пловдив) и класирането на отбора за бараж за Европа. Специалистът съобщи, че в борбата за евротурнирите тимът му ще играе освободено.
 Арда вкара три на младоците на Ботев пред 10 000 души, Арда вкара три на младоците на Ботев пред 10 000 души, " канарчетата " още нямат гол на " Колежа "
“Постигнахме задачата си, само че не беше елементарно. Докато имаха сили, се защитаваха по-добре играчите на Ботев. Предните дни споделях, че не би трябвало да подценяваме тези млади момчета, тъй като те имат качества и ще желаят да покажат какво могат пред публиката. Днес всичко зависеше единствено от нас и момчетата го осъзнаха. Баражът ще е като бонус и би трябвало да играем освободено. Не беше по никакъв начин елементарно, тимът имаше положителни игри и мачове, в които не показвахме каквото искахме. Това, което бяхме задали при започване на годината го постигнахме. Искаме да покажем, че неслучайно сме на баража. Сгъстен цикъл, само че ние го играем по този начин напоследък. Ще можем да използваме всички налични футболисти ”, сподели Тунчев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР