Наставникът на Арда – Александър Тунчев, сподели след равенството 1:1

...
Наставникът на Арда – Александър Тунчев, сподели след равенството 1:1
Коментари Харесай

Александър Тунчев: Резултатът е закономерен

Наставникът на Арда – Александър Тунчев, показа след равенството 1:1 с Черно море, че резултатът е изцяло законосъобразен. Любопитен миг обаче е, че играчите на Тунчев не съумяха да насочат нито един прецизен удар във вратата на домакините, а попадението им бе автогол на Виктор Попов.

„ Мисля,че точката е закономерна. Започнахме по -добре мача. Бяхме по-добри в първите 15 минути, само че след това се получи някакъв срив в играта ни.Започнахме да губим топката и допуснахме гол. През втората част успяхме да се върнем в мача. Отбелязахме гол, имахме още два-три шанса, само че не успяхме да осъществяваме. С оглед на обстановките обаче мисля, че равенството е закономерно ”, показа Тунчев

„ Всеки път споделям, че играем мач за мач. Млад тим сме, имаме млади момчета, на които им би трябвало време. Стараем се, те се трудят много. Не е елементарно тук да се играе против Черно море. Доволен съм от старанието от всички. Недоволен съм от това, което направихме след 15-ата минута на първата част, когато дадохме самодейността на Черно море ”, приключи експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР